Promócie

Dostali ste pozvánku na promócie? Pri výbere darčeka si dajte záležať

Hľadáte originálny spôsob, ako potešiť blízkeho pri príležitosti slávnostného ukončenia štúdia? Inšpirujte sa naším výberom, v ktorom nájdete skvelé tipy. Od tradičných darčekov ako kvety a víno až po netradičné nápady, ako napríklad personalizovaný šperk či interaktívna mapa sveta. Vyberte ten najlepší darček a urobte z promócie nezabudnuteľnú udalosť. 

 

Šaty na promócie máte vybraté, kvetiny objednané, blahoželanie k promócii napísané, no stále vám chýba to najdôležitejšie? Či už vyberáte darček k promóciám pre syna, alebo pre kamarátku, dajte si záležať. Promócie sú totiž významným životným míľnikom.

Aby ste oslavu tohto veľkého okamžiku urobili ešte špeciálnejšou, mali by ste svojim blízkym darovať darček, ktorý si budú pamätať celý život. Zakončenie tvrdej práce si predsa zaslúži špeciálny darček.

Darujte niečo špeciálne.

My vám poradíme.

 

  • Darček k promócii pre ženu

Ak vám chýba inšpirácia, vybrať vhodný darček k promóciám pre kamarátku či dcéru je takmer nemožné. Na hrnček so spoločnou fotkou či praktické doplnky do domácnosti radšej rýchlo zabudnite. Bláznivé, nepoužiteľné či praktické darčeky môžete darovať na narodeniny. Promócie si však zaslúžia niečo výnimočné, ako sú napríklad nadčasové náušnice či elegantný náhrdelník so Swarovski kryštálikmi.


Medzi našich favoritov pre dámy celkom iste patria:

 

  • Čo darovať na promóciu mužovi?

Darčekom k promócii pre muža nemusí byť len kožený diár či strieborné hodinky. Ak však chcete staviť na istotu, darujte mužovi šperk. Čoraz viac pánov totiž obľubuje minimalistické strieborné šperky, ako sú retiazky, náramky či jednoduché prstene.

Vybrať pánsky šperk pre čerstvého absolventa

Lekár, ktorý práve úspešne ukončil náročné 6-ročné štúdium, sa iste poteší novej výbave do jeho budúceho zamestnania – darovať mu môžete kvalitný fonendoskop či koženú aktovku. Dokonalým darčekom k promócii pre brata či priateľa, ktorý miluje cestovanie, môže byť stieracia mapa. Na nej si po každom splnenom cestovateľskom sne zaznačí, čo všetko už navštívil a videl.

  • Náš TIP: Klenoty na mieru

Výnimočná chvíľa si žiada výnimočný darček. Aj preto je jedným z najobľúbenejších darčekov pre ženy či pre mužov šperk. Strieborný šperk dokáže vyjadriť lásku, obdiv aj úctu. Pri pohľade naň si každý ihneď spomenie na chvíľu, keď ho dostal.

Ak nechcete, aby sa ten váš stratil v záplave ostatných darčekov, postarajte sa, aby bol skutočne výnimočný. Nechajte naň vygravírovať, symbol, odkaz alebo čokoľvek, čo bude obdarovanému navždy pripomínať vás a tento špeciálny deň.

Darujte šperk s osobným gravírovaním

A aký šperk vybrať? Dcére môžete k promóciám darovať prsteň či retiazkupríveskom, synovi hodinky, strieborný náramok alebo retiazku. Zo širokej ponuky strieborných šperkov si iste vyberiete. Obľúbené sú napríklad prívesky so začiatočným písmenom mena obdarovaného, prípadne jednoduché prívesky, na ktoré môžete dať vygravírovať akýkoľvek text či symbol. 

Tematické šperky