Najlepšie nápady na narodeninový darček pre najbližších

Narodeniny vašej mamy sú za rohom, no vy ste stále neobjavili darček s veľkým D? Alebo si lámete hlavu nad tým, čo darovať otcovi, ktorý už všetko má? Objavte originálne spôsoby, ako potešiť vašich najbližších v ich špeciálny deň. V tomto článku nájdete tipy na darček na narodeniny pre každý vek a každú príležitosť. Od strieborných šperkov pre babičku až po kreatívne darčeky pre deti. 

Návrh bez názvu-18_1


Narodeniny sú dňom, kedy si môžeme pripomenúť svojich blízkych a prejaviť im svoju lásku a vďačnosť. A čo k tomu patrí? No predsa darčeky!

Vedci zistili, že...
... radosť z darovania trvá dlhšie než radosť z prijímania darčekov.

Urobte si radost a darujte strieborný šperk.

Vieme, že prísť s nápadom na ten správny darček, ktorý by dokázal prekvapiť a zároveň skutočne potešiť, môže byť poriadne tvrdý oriešok. Jogurtovač je síce originálny, no mamu túžiaci po diamante zrejme neohúri. Babička sa pri rozbaľovaní ďalšieho pleťového krému bude isto usmievať, no verte, že zlaté či strieborné šperky nič neprekoná. Inšpirujte sa našimi skvelými nápadmi a stavte na istotu.
 
  • Darčeky pro babičku: Také vzácné ako je ona sama
 Chcete potešiť babku a darovať jej niečo, čo neskončí odložené na poličke? Na prvý pohľad nesplniteľná výzva nemusí byť vôbec taká náročná. Stačí sa zamyslieť nad tým, čo má vaša stará mama rada a čo ju teší. Je vášnivá záhradkárka, venuje sa vyšívaniu či háčkovaniu? Alebo zbožňuje ligotavé šperky?

Darujte babičke originálný šperk.
 
Namiesto praktických darčekov do domácnosti skúste tento rok vybrať niečo originálne. Milovníčku ručných prác iste poteší kurz vyšívania, kde sa nielen zabaví, ale navyše spozná nových ľudí. Záhradkárku môžete vziať na výstavu exotických rastlín a vášnivú čitateľku prekvapí zbierka od jej obľúbeného autora či autorky.
 
Návrh bez názvu-19
 
  • Dokonalý darček pre mamu: Vďačnost ukrytá v malej škatulke
 
Narodeninový darček pre milovanú mamu by mal vyjadrovať všetko to, čo k nej cítite – lásku, vďačnosť a úctu. Ak chcete vašu mamu urobiť skutočne šťastnou, darujte jej pocit výnimočnosti. Je iba na vás, či ho ukryjete do vyznania na papieri, alebo do malej krabičky. 
 
Neviete, aký šperk je pre mamičku ten správný? Darujte jej darčekový poukaz
 
Mamičke k narodeninám môžete darovať strieborný náramok s motívom, ktorý má pre ňu silný význam či retiazku so symbolom vyjadrujúcim váš vzťah.
 
Návrh bez názvu-20
 
  • Darček pre otca, ktorý ho dojme
 

Vraví sa, že muži nemajú radi romantické gestá a radšej dostávajú praktické darčeky. Dovoľte, aby sme toto tvrdenie vyvrátili – aj muži milujú prekvapenia a prejavy lásky. Ak chcete vášho otca počas jeho narodeninového dňa skutočne potešiť, darujte mu niečo, po čom už dlho túži. 

Ak váš ocko miluje autá či motorky, prekvapte ho školou šmyku či jazdou na motokárach. Milovníka dobrého jedla isto poteší kurz varenia a fanúšika adrenalínu položí do kolien zoskok padákom. Ak je váš otecko gentleman, ktorý sa rád pekne oblieka, nebojte sa darovať mu šperk – u nás si vyberiete z pestrej ponuky pánskych šperkov.

  • Darček pre malú parádnicu
 

Bude oslávenkyňou malá parádnica či tínedžerka, ktorá už má svoj štýl? Pri výbere narodeninového darčeka pre mladú dámu vždy berte do úvahy jej vek.

Dievčatku vo veku troch rokov môžete darovať drevené didaktické hračky, s ktorými sa zahrá a zároveň budú rozvíjať jej schopnosti. 7-ročné dievča sa zabaví s hračkami, skladačkami či s hlavolamom. Ak bude oslávenkyňa oslavovať 12. narodeniny, celkom iste ju poteší pekné oblečenie, knižka či spoločenská hra pre celú rodinu.
 
Hľadáte univerzálny darček pre dievča akéhokoľvek veku? Darujte strieborný šperk.
 
V prípade, že sa chystáte na narodeninovú oslavu 15-ročnej tínedžerky, budete to mať ťažšie, no nezúfajte. Dospievajúcu dámu potešia strieborné šperky, ktoré potrhnú jej dievčenskosť. Ak neviete, ktorý šperk by ju potešil, darujte jej darčekový poukaz. To isté platí aj o oblečení či knihách – ak si neviete poradiť s výberom, stavte na darčekový poukaz.
 
 

Tematické šperky