Valentín - sviatok zamilovaných

Ako osláviť Valentína? Stavte na dokonalý valentínsky darček.

Aj vy si každoročne lámete hlavu nad tým, ktorý darček na Valentína pre ženu je ten pravý či ako osláviť sviatok zamilovaných? Už nemusíte. Tento rok sme si pre vás pripravili hneď niekoľko tipov, čím potešiť milovanú partnerku či partnera. Darujte svojej polovičke jedinečný darček, ktorý vyjadrí vašu lásku.

Abyste mohli svojej drahej polovičke darovať nezabudnuteľný trblietavý darček, tak sme si pre vás pripravili špeciálnu Valentínsku akciu!
Stačí v prvom kroku košíka zadať zľavový kód LASKA24 a získate zľavu 20 %
(Zľava platí na všetko okrem darčekových poukazov a zvýhodnených sád)

Night Instagram Post-33

  • Kedy je Valentín a aké je tajomstvo jeho vzniku?

Február sa na celom svete od nepamäti spája s láskou a sviatkom zamilovaných – 14.2. sa totiž oslavuje sv. Valentín. Pôvod sviatku je po stáročia opradený mnohými záhadami a tajomstvami. Hoci sa mnoho ľudí domnieva, že tento sviatok sa do našich končín dostal spoza veľkej mláky, jeho príbeh je celkom iný. 

Vedeli ste, že... 
... najčastejšie kupovaný darček pre priateľa či priateľku na Valentín je čokoláda?
Nasledujú kvety a hneď po nich darčekové poukážky.

Darujte svojej polovičke darčekovú poukážku, ktorá jej zaručene urobí radosť.

Existuje hneď niekoľko legiend vysvetľujúcich vznik sviatku zamilovaných, no najznámejšou je tá o kňazovi z Ríma. Svätec a patrón čistej lásky dlhé roky tajne pomáhal zamilovaným, ktorí sa chceli vziať. Vtedajší cisár totiž mladým mužom, ktorí sa mali stať vojakmi, sobáše zakazoval. Keď panovník odhalil konanie Valentína, okamžite ho dal popraviť. Jeho príbeh sa stal legendou, ktorá sa dodnes spája s Valentínom.  

  • 3 tipy pre pánov: Darujte jej pocit výnimočnosti

Na internete sa to tipmi na valentínske darčeky len tak hemží. Nájdete tu azda všetko – plyšové valentínske srdce, ale aj ružovú motorku. Ak však nechcete šliapnuť vedľa a svoju nežnú polovičku chcete zaručene potešiť, stavte na rokmi overenú klasiku. Šperk.

Nič ženu nepoteší viac ako šperk vyberaný s láskou a darovaný z lásky. Či už svojej partnerke darujete strieborný náramok so srdiečkami, alebo zvolíte strieborné náušnice, vaša milovaná sa v tento večer bude cítiť skutočne výnimočne. Chcete pripraviť nezabudnuteľný večer? A čo tak romantické valentínske zásnuby?

Night Instagram Post-34

Vyberte svojej partnerke šperk, ktorý vyjadrí vašu lásku.

Okrem červenej krabičky so šperkom nezabudnite ani na červené ruže. Valentín a kytica kvetov patria neodmysliteľne k sebe. To isté platí aj o sladkom darčeku – či už to bude krabička lahodných donutov, domáca torta alebo obľúbená čokoláda. Valentín nemusí byť o drahých darčekoch, láska sa ukrýva v drobnostiach.

  • Šperky pre muža? Prečo nie

Ďalšie dva tipy na valentínske darčeky môžu poslúžiť ako inšpirácia pre zamilované dámy. Ak chcete svojho partnera potešiť naozaj originálnym darčekom, darujte mu šperk. Vybrať si môžete zo širokej ponuky kožených či strieborných náramkov, náušníc či dokonca prsteňov.

Nazrite do ponuky pánskych šperkov a vyberte ten pravý.

Myslíte si, že by vášho milovaného šperky nepotešili? Venujte mu vlastnoručne upečený zákusok, set výberového piva či jedinečný zážitok.

  • Bonusový tip na Valentína: Citáty o láske

Obávate sa, že krabička s darčekom nevyjadrí to, čo k svojej polovičke skutočne cítite? Priložte k darčeku romantický citát, ktorým vyjadríte všetko, čo ste ostatnými darčekmi nepovedali.

Inšpirovať sa môžete známymi citátmi:

  • Najviac žijeme, keď sme zamilovaní. (John Updike)
  • Jednoduché „Ľúbim ťa“ znamená oveľa viac ako peniaze. (Frank Sinatra)
  • Nemôžete viniť gravitáciu za to, že ste spadli do objatia lásky. (Albert Einstein)
  • Láska je zložená z jednej duše obývajúcej dve telá. (Aristoteles)
  • Láska je kvet, ktorý musíš nechať rásť. (John Lennon)
  • Pri dotyku lásky sa každý stáva básnikom. (Platón)

 

Valentínské produkty