5 tipov na vianočné darčeky, ktoré vyčaria úsmev a vy ich kúpite z pohodlia domova

Ulice postupne začínajú zdobiť svetielka a vianočná výzdoba. Vôňa škorice a klinčekov už čoskoro zaplaví aj naše domovy. Vianoce sú za rohom. Ak sa chcete vyhnúť predvianočným ošiaľom v preplnených nákupných strediskách, pripravte sa na ne ešte dnes. Všetky darčeky môžete vybaviť z pohodlia domova so šálkou voňavej kávy či horúceho čaju.

  • Knihy

Pyžamo, ponožky a dobrá kniha. Svätá trojica, ktorá k Vianociam neodmysliteľne patrí. Ak neviete, ktorú knihu vybrať, pridajte si do nákupného košíka darčekovú poukážku. Obdarovaný si potom sám vyberie knižku, ktorá splní jeho čitateľské preferencie. Ku knihe môžete pripojiť vtipný odkaz alebo milé venovanie. Myslíte si, že kniha nie je to pravé orechové? Darujte predplatné časopisu.

Náš TIP:
Nezabudnite ani na adventný kalendár. Namiesto čokolády ale tentoraz darujte niečo originálne. Napríklad šperky.
Adventný kalendár so striebrnými šperky

  • Šperky

Ďalším tipom na krásny vianočný darček sú strieborné šperky. Náušnice, prsteň či retiazkapríveskom. Ak chcete darovať niečo osobnejšie, nazrite do ponuky šperkov so znameniami zverokruhu. Tieto šperky sú v našom e-shope novinkou, ktorá sa však okamžite stala bestsellerom. Šperky so znamením zverokruhu sú totiž originálnym personalizovaným doplnkom.

Novinkou v našej ponuke sú aj achátové šperky pripomínajúce mach. Opäť ide o originálne kúsky, keďže každý šperk má jedinečný dizajn. Šperky, rovnako ako knihy, sú pomerne osobným darčekom, a preto ich výber nie je jednoduchý. Ak si nie ste istí, po ktorej kolekcii alebo kúsku siahnuť, aj tu vám pomôže darčekový poukaz. K nákupu nezabudnite pridať elegantnú darčekovú krabičku na šperk.

Objavte všetky novinky z našej ponuky

  • Zážitky

Zážitková večera, skok padákom, škola šmyku, víkend v romantickom kaštieli či gurmánska degustácia. Zážitok môžete darovať mame, otcovi, ale aj starým rodičom či vzdialenejším príbuzným, pre ktorých by ste hmotný darček vyberali len ťažko. Večera v top reštaurácii poteší každého, kto si rád dopraje chutné jedlo v krásnom prostredí. Adrenalínový zážitok zase poteší milovníkov dobrodružstva, víkend na romantickom mieste rodičov či vášho partnera.

  • Praktické darčeky

Rozbaliť si pod stromčekom metlu nechce asi nikto. Čo tak ale praktický ručný vysávač na auto, po ktorom už dlho túži? Najnovšia žehlička na vlasy so špeciálnym povrchom, ktorá neničí vlasy? Praktické darčeky môžu byť skvelé. Milovník či milovníčka varenia sa iste potešia teplovzdušnej fritéze alebo inému doplnku do kuchyne. Ak hľadáte darček pre straku, ktorá má doma plno krásnych šperkov, darujte jej elegantnú šperkovnicu. Konečne budú mať všetky šperky svoje miesto.

Ešte viac tipov na vianočné darčeky nájdete v tomto článku

  • Pohyb

„V zdravom tele, zdravý duch.“ Poznáte toto heslo? V tom prípade nám dáte za pravdu, že darčeky ako napríklad permanentka do fitka, návšteva fyzioterapeuta či kurz jogy je nielen milým, ale zároveň praktickým darčekom. Či už chcete rozhýbať rodičov alebo chcete začať cvičiť s partnerom, povianočné obdobie je ideálne. Na konci roka začíname všetci bilancovať a dávať si predsavzatia. Poukážka na športovú aktivitu môže byť prvým krokom k zdravšiemu JA.