Trendy 2019

Chceme-nechceme, leto sa nám pomaly chýli ku koncu. To, že za chvíľu odzvoní extrémne krátkym kraťasom a vlasom večne v drdole (lebo úprimne, kto by si v takej horúčave čo i len pomyslel na to, že ráno strávi hodinu ich žehlením), znamená len to, že sa pripravíme na obdobie, kedy si budeme môcť vychutnať teplý čaj a dlhé mäkké svetre. Veď každé ročné obdobie má predsa niečo do seba. My sme sa vám rozhodli priblížiť najväčšie trendy nadchádzajúcich mesiacov.

  • Prirodzenosť

Asi najhlavnejší trend, v ktorom sa nesie celý rok 2019 je prirodzenosť. Skoro dokonalý opak roku 2018. Minimálne líčenie, ktoré podčiarkne a zvýrazní osobité črty vašej tváre je to, čo presadzujú všetci návrhári na mólach. Trošku korektoru pod oči, jemne použiť bronzer, zvýrazniť obočie, no nie však príliš, stačí jemne doplniť prázdne miestečká, mascarra, trošku cviku a s týmito základnými pomôckami viete vyčariť dokonalý ‚no make-up‘ look.

My pohodlnejšie tento trend isto oceníme, lebo namiesto polhodiny strávime v kúpeľni 10 minút.

  • Výrazné pery

Úprimne, kedy neboli sýto červené pery in? Nemusíte sa však báť ani iných odtieňov! Čo takto sýtoružová? Alebo možno fialová? Výrazný a kvalitný rúž vie pretvoriť celý look behom pár sekúnd. K trendu sa pripájajú relatívne nové tekuté rúže, ktoré sú známe svojou výdržou a intenzitou farby. Čo matné rúže? Tie sú stále in, no tento rok sa lesky dostávajú späť do módy! Nebojte sa metalických odtieňov, či dokonca priesvitný lesk, ktorý viete naniesť na hocijaký rúž a hneď to má iný efekt, nie je krokom vedľa! Nebojte sa upútať trochu pozornosti!

  • Plážové vlny

Čo sa vlasov týka, trochu strapaté a decentne neupravené vlny sú to, čo sa budete snažiť docieliť. Aj keď sa môže zdať, že tento look patrí výhradne k letu, nie je tomu tak. Skúste tieto vlny nastajlovať pomocou seasalt spreju a nasadiť na to čapicu. Uvidíte, že sa za vami na ulici otočí nejeden okoloidúci.

Rovnako budú v móde rovné, elegantne upravené vlasy. Nehovoríme o vlasoch plných spreju a tužidla, ale prirodzené vlasy, ktoré vlajú vo vetre.

Ak nerada nosíte rozpustené vlasy, tak pre vás je ako stvorený trend nízkeho copu. Zabudnite na vysoko položený cop na korunke hlavy! Fakt, že je to rovnako nepríjemné, ako zlé pre korienky vlasov, ak máte vlasy v príliš stiahnutom uzle, priamo láka k tomu aby ste si vlasy jemne stiahla gumičkou a citlivo prehodila dozadu!

  • Broskyňová

Broskyňová farba veľmi dobre sedí k trendu prirodzenosti! Či už očné tiene, lícenka, alebo broskyňový rúž na pery! S touto farbou nemôžete nič pokaziť. Je to odtieň, ktorý svedčí skoro každému tónu a farbe pleti! A navyše broskyne majú tak krásnu vôňu! Odmeňte sa leskom na pery, ktorý nielen ako broskyne vonia, ale dokonca aj chutí. Budete mať z neho radosť nie len vy, ale aj váš priateľ.

  • Bling bling bling!


Šperky chcú v roku 2019 celý trend prirodzenosti prebyť leskom! Lesklé ozdoby, ktoré vás prežiaria akokeby ste sama bola poklad obdivu zaslúženiahodný. A tiež to vyzerá tak, že čím väčšie a nápadnejšie tým lepšie! Stvorené na štýlové rande spojené s večerou. Prstene, náramky, náhrdelníky, náušnice, čelenky! Len nie naraz! Všetkého predsa veľa škodí a aj bling bling bling treba vedieť ovládať. Nechcete predsa niekoho oslepiť natoľko, že už nič neuvidí!

Trendy roku 2019 sa snažia odčiarknuť ženskosť a prirodzenú krásu! Nemôžeme však zabudnúť, že nech nám nadiktujú akékoľvek pravidlá, neznamená to, že sa nimi musíme riadiť! Prirodzenosť je o tom byť sama sebou a cítiť sa pohodlne vo vlastnej koži! A preto dámy, nezabúdajme na najdôležitejšie zdravé sebavedomie, lebo to nás predsa vždy ozdobí najkrajšie.