Sójové sviečky so šperkom - nový voňavý produkt od OLIVIE

Nádherné a útulné domovy často spočívajú v malých, ale dôležitých detailoch. Medzi tieto detaily patria aj vonné sójové sviečky, ktoré môžu priniesť do domova nielen príjemnú vôňu, ale aj zlepšiť celkovú atmosféru. Tieto sviečky navyše v sebe ukrývajú trblietavý bonus.

  • Čo sú sójové sviečky?

Sójové sviečky OLIVIE sú vyrobené z čistého sójového vosku, čo je prírodná a ekologicky šetrná alternatíva k tradičným parafínovým sviečkam. Parafín, ktorý sa často používa vo sviečkach, je ropný produkt a jeho horenie môže produkovať nezdravé látky, ako sú toxické splodiny. Naopak, sójový vosk pochádza z obnoviteľného zdroja – sójových bôbov, čo z neho robí ekologickejšiu voľbu.

Aké sú výhody sójových sviečok?

  1. Čisté a zdravé horenie: Sója horí čistejšie a rovnomernejšie ako parafín, čo znamená, že neuvoľňuje toľko sadzí alebo splodín do vzduchu. To je obzvlášť dôležité pre alergikov alebo osoby s respiračnými ťažkosťami, ktoré by mohli byť náchylnejšie na znečistený vzduch.

  2. Dlhšia doba horenia: Sójové sviečky majú tendenciu horieť dlhšie ako parafínové, čo znamená, že budete mať radosť z ich vône po dlhšiu dobu.

  3. Ekologická voľba: Sójový vosk je biologicky odbúrateľný a jeho výroba nezahŕňa ťažbu neobnoviteľných zdrojov, ako je ropa. Tým pomáha znižovať ekologický odtlačok sviečok.

  4. Vôňa prírody: Sójové sviečky bývajú často obohatené prírodnými vôňami, ktoré pripomínajú kvety, ovocie alebo drevo. Môžete si tak vybrať vôňu, ktorá vám najlepšie vyhovuje a prispeje k pocitu pohody vo vašom domove.

  5. Vyššia kvalita plameňa: Sójový vosk umožňuje vytvárať stabilnejšie plamene, ktoré nedochádza k vyhasínaniu, ani sa nedutia. To znamená menej starostí a väčšiu bezpečnosť pri používaní sviečok.
  • Čím sa líšia sójové sviečky od OLIVIE?

Sviečky od OLIVIE okrem všetkých pozitívnych vlastností klasických sójových sviečok ponúkajú na dne malé prekvapenie v podobe krásneho trblietavého šperku. Krásne sa teda hodí ako darček pre významnú osobu vo vašom živote, ktorú sviečka určite poteší.

Objavte celú ponuku sójových sviečok

 

Sviečky