Nie je Black Friday ako Black Friday

1920x500

Sú významné dni, ktoré sa opakujú so železnou pravidelnosťou. Veľká noc, Vianoce, narodeniny, sviatky a medzi obľúbené patrí bezpochyby aj Black Friday. Tento deň je dlho očakávaný, a pretože aj my vám chceme vždy ponúkať nielen to najlepšie, ale aj najvýhodnejšie, aj u nás sa môžete na takto významný deň tešiť. Ale pozor, nie je Black Friday ako Black Friday a my vás o tom hneď presvedčíme.

  • Čo je vlastne Black Friday


Čierny piatok (nazývaný Black Friday) je pôvodne americká udalosť, pravidelne organizovaná na konci novembra. Ide o marketingovú akciu, kedy sa obchodníci snažia zaujať a nalákať zákazníkov na veľmi nízke ceny. Táto akcia je vždy časovo obmedzená a jej cieľom je vypredať existujúce zásoby a pripraviť tak sklady na nové produkty pre predvianočnú sezónu. Avšak aj taká udalosť, ako je Black Friday, má svoje pre aj proti. Najväčším plusom sú určite veľké zľavy, ktoré koľkokrát dosahujú do závratných výšok a ľudia vďaka nim ušetria nemalé peniaze. Ale treba si dávať pozor aj na to, ako tieto zľavy vznikajú a nenakupovať bezhlavo.

Zlozvykom niektorých predajcov býva navýšenie ceny produktov tesne pred akciou. To znamená, že pri konkrétnom tovare narýchlo zdvihnú cenu a práve počas Black Friday potom ponúka „zľavy“ a tým pádom na predaji zarobí iba obchodník. Preto je potrebné ceny vami obľúbených produktov sledovať a porovnávať dlhšiu dobu pred vypuknutím Black Friday, aby ste mohli porovnať cenu pred a po. Je potrebné byť tiež na pozore pred magickým slovom až, keď vám predajcovia ponúkajú zľavy až 70% alebo aj viac. To totiž znamená len to, že existuje aspoň jeden produkt s touto zľavou. U ďalších potom môžu byť zľavy oveľa nižšie. Aj to patrí k bodom, s ktorými treba pri takej akcii, ako je Čierny piatok, počítať.

  • Black Friday a strieborné šperky OLIVIE

Našťastie nič z predchádzajúceho neplatí v našom obchode. U nás zľava platí na všetky produkty a čo je hlavné, pred akciou naše produkty nezdražujeme. Zľavy sú teda reálne a vy sa nemusíte báť, že niekoľko dní pred samotným Black Friday ceny akokoľvek navyšujeme.

Náš prvý Čierny piatok sme usporiadali v novembri roku 2019. Odvtedy ho organizujeme pravidelne a treba dodať, že záujem je naozaj obrovský. Nič vám totiž nezatajujeme, zľavy sú u nás reálne a vždy čo sľúbime, skutočne dodržíme. Aj preto máme pre vás pripravené reálne zľavy, ktoré budú platiť po celý deň.

Tohtoročný Black Friday #3 prebehne 25. novembra


A pretože tie najdôležitejšie informácie sme vám ešte stále neoznámili, hneď a s radosťou to napravíme. Tohtoročná akcia je nazvaná Black Friday #3 a prebehne už v piatok 25. novembra. Prečo piatok? Je to jednoduché, pretože ide o pravý Black Friday, akcia bude trvať 24 hodín a počas tejto doby si budete môcť kúpiť náš tovar s výraznou a skutočnou zľavou. Tá bude 50% a platiť bude pri nákupe nad 3 000 Sk. A pretože pôsobíme aj na Slovensku, aj tu prebehne Black Friday. Zľava bude tiež 50% a to pri nákupe nad 120€. Na využitie tejto akcie vám stačí využiť náš zľavový kód, ktorý je BLACKFRIDAY22 a je rovnaký pre Českú republiku aj Slovensko.

Pretože vieme, že táto akcia najmä kvôli výške zľavy patrí počas roka k najobľúbenejším, urobíme maximum, aby sme vám všetok tovar doručili čo možno najrýchlejšie a presne tak, ako je u nás zvykom. Práve v roku 2019, kedy prebiehal náš prvý Black Friday, sme situáciu trochu podcenili a čo sa stalo, predčilo aj tie najdivokejšie sny. Prvýkrát v našej histórii sme nestihli odoslať balíčky do 1 dňa a nabrali sme 3-dňové oneskorenie. Avšak ďalšie roky skúseností a celoročné veľké dopyty po našom tovare nás dostatočne preškolili a teraz môžeme povedať, že sme na nápor objednávok skvele pripravení. Aj z toho dôvodu, že Black Friday je najlepšia príležitosť, kedy nakúpiť vianočné darčeky, urobíme všetko pre váš pohodlný nákup a radosť vás aj vašich blízkych nielen pod vianočným stromčekom.

Tešíme sa na vás aj v našej novootvorenej kamennej predajni v Ostrave


Aj keď to trvalo dlhšie, než sme čakali, naša cesta zase nabrala o trochu iný smer a práve nedávno sme otvorili našu prvú kamennú predajňu v Ostrave. A aj keď ešte vonia novotou a koľkokrát sa stále ešte rozhliadame, radi vás v nej srdečne privítame. A nielen to, aj priamo v predajni bude 25. novembra prebiehať akčná Black Friday! Nájdete nás v srdci Ostravy na adrese Důlní 3394/2 vždy od pondelka do piatku od 9 h až do 17 h.

Sme hrdí na to, že množstvo našich šperkov sa postupom času stalo bestsellermi. Šperky sú jednoznačne prejavom lásky a je úplne jedno, komu ak akej príležitosti ich darujete. A my sme veľmi radi, že toho môžeme byť súčasťou. Prijmite preto naše pozvanie aj poďakovanie a urobte sebe alebo svojim blízkym radosť počas akcie Black Friday. Veríme, že si z našej ponuky strieborných šperkov zaručene vyberiete.

Pridajte sa k našej FB udalosti

Vieme, že občas môže každý zabudnúť, a preto sme založili facebookovú udalosť, kam pravidelne vkladáme aktualizácie, informácie a zaujímavosti o nadchádzajúcom Black Friday. Udalosť vás tiež upozorní na začiatok akcie, a tak ju nemôžete prešvihnúť! Udalosť nájdete na našom FB profile Strieborné šperky OLIVIE alebo na tomto odkaze.

 

Podmienky akcie nájdete TU.