Na Vianoce najviac poteší maličkosť z lásky

Hneď v úvode by sme vám radi položili jednu otázku? Radšej darčeky dostávate alebo ich dávate? Možno sa to nezdá, ale odpoveď nie je jednoduchá, a hlavne sa s pribúdajúcim vekom obvykle mení. Deti by určite bez váhania hneď odpovedali, že ich samozrejme najradšej dostávajú, ale aká by asi bola odpoveď nás dospelých?

Nemusíte sa báť, nebudeme vás nijako trápiť, pretože si myslíme, že najlepšou odpoveďou je kompromis. Je krásne darčeky dostávať, ale aj nimi robiť radosť. A práve Vianoce, ktoré už sú takmer za dverami, sú jednou z najlepších možností. Určite nie je nutné kupovať veľké a drahé dary, pretože najviac poteší maličkosť, ktorá keď je z lásky, tak urobí radosť nielen pod vianočným stromčekom.

A práve strieborný šperk je darček, ktorý vie potešiť mnoho ľudí. Skrýva v sebe nespočetné množstvo hodnôt, ktoré dokáže povedať aj bez slov. Je luxusný, ale súčasne cenovo dostupný a jeho kúzlo sa nestráca v priebehu niekoľkých dní, ale pri správnej starostlivosti vydrží veľmi dlho. A jeho veľkým plusom je, že sa naozaj hodí pre každého.

  • Strieborná maličkosť pre ženu

Len málokoho poteší šperk tak ako ženu. A dávno nie je pravda, že si ju získate len honosným šperkom, na obstaranie ktorého musí padnúť veľká časť vašich úspor. Preto je strieborný doplnok skvelou voľbou, pretože je nielen krásny a jeho lesk zaujme aj široké okolie, ale súčasne je za prijateľnú cenu, takže je dostupný naozaj všetkým.

Pre priateľku
Už pred prvou svetovou vojnou bolo tradíciou, že počas Štedrého večera dávali muži svojim partnerkám zásnubné prstienky. Dnes to síce už nie je tradičné, ale napriek tomu mnoho pánov zvolí práve Vianoce na to, aby sa vyjadrili. Romantické vianočné zásnuby si nežiadajú len určité plánovanie, ale aj voľbu vhodného šperku. Tým je prsteň, ktorého hodnotu neudáva cenovka, ale úmysel, s ktorým je žene darovaný. Preto u nás môžete zakúpiť prekrásne zásnubné prstene aj s cenou do 1 000 Sk a verte, že ním svoju vyvolenú nielen oslníte, ale aj potvrdíte svoje láskyplné rozhodnutie.

Pre manželku
Nielen zásnuby sú dôvodom, prečo darovať partnerke šperk. Nesmieme zabudnúť na dámy, ktoré si ho samozrejme tiež zaslúžia, a tými sú manželky. Vianoce sú vhodnou príležitosťou, kedy im môžete poďakovať za všetku starostlivosť, city a porozumenie a všetko doplniť napríklad strieborným prstenom, ktorý im nepochybne urobí radosť.

Pre kamarátk
Dobrá kamarátka je pre ženu nenahraditeľná. Môže sa s ňou baviť prakticky o čomkoľvek, podnikať s ňou nielen bežné, ale aj bláznivé veci a navzájom sú si v každej situácii oporou. Pri nákupe darčeka pre kamarátku existuje jedna obrovská výhoda. A tou je, že dotyčnú ženu poznáte najlepšie. Tým pádom viete, aký druh šperku jej urobí najväčšiu radosť a ktorý jej nepochybne pristane. Zvoliť môžete náramok alebo náušnice so srdiečkom, ktoré vyjadria, ako veľmi je pre vás dôležitá. Alebo môžete rovno staviť na sadu stříbrných šperkůktoré zaručene potešia nielen vašu najlepšiu kamarátku, ale aj kolegyňu v práci. Ku krásnemu šperku môžete pridať dárek s vlastním potiskem na hrnček alebo tričko.

objevte nejoblíbenější stříbrné prsteny od olivie

  • Strieborná maličkosť pre dcéru/vnučku (do 3 rokov)

Vianočné sviatky získavajú svoju pravú hodnotu vďaka deťom. S príchodom potomkov si každý nielen uvedomí svoje životné priority, ale snaží sa im dať to najlepšie, čo môže. Pod stromčekom preto obvykle deti nachádzajú veľa hračiek, ale veľkej obľube sa tešia aj šperky. Tie plnia úlohu nielen pamätného doplnku, ale aj tradície, ktorá nikdy nevyjde z módy. Pokiaľ sa rozhodnete pod stromček darovať svojej malej princeznej šperk, stavte na náušnice.

Dôležitá je u nich hlavne bezpečnosť, kvalita a zdravotná nezávadnosť. Naše náušnice pro miminka toto všetko spĺňajú a vďaka zapínaniu na brizúru, ktoré patria medzi najbezpečnejšie spôsoby, sa hodí aj na použitie pri úplne prvých náušničkách. Sú tak veľmi obľúbenou striebornou maličkosťou, ktorú darujú rodičia bábätkám alebo babičky a deduškovia svojim milovaným vnučkám.

  • Strieborná maličkosť pre dcéru/vnučku (6 – 17 rokov)

Vybrať darček pre slečny niekedy vyzerá ako neriešiteľný problém. Hlavne tie staršie bývajú obzvlášť náročné a ich názory a vkus sa veľmi odlišuje od predstáv, ktoré majú rodičia. To hlavné, na čo sa ale môžete pri výbere spoľahnúť, že čo slečna, to parádnica. Niektoré nosia rada retiazky, iné náramky, ale ako sme sa u nás mohli presvedčiť, tak dlhodobo najobľúbenejšie sú u dievčat náušnice.

Prečo práve ony? Dané je to zrejme možnosťou veľkého výberu, takže si na svoje prídu ako malé, tak aj odrastenejšie slečny. Zvoliť môžu náušnice jemné, výraznejšie, farebné, s obľúbeným motívom alebo s kamienkami i perlami. Tieto šperky bývajú spravidla ideálnou voľbou nielen pre rodičov, ktorí tak vyberú krásny a vkusný vianočný darček, ale osvedčili sa aj ako maličkosť, s ktorou vždy zabodujú starí rodičia.

  • Najobľúbenejšie detské náušnice:
  • Strieborná maličkosť pre mamičku a babičku

Mamičky sú nám všetkým. Dali nám život, ktorý napĺňajú nielen nevýslovnou láskou, ale aj starostlivosťou a starostlivosťou. Aj keď sa vám niekedy môže zdať, že majú názory odlišné a ich rady sem tam nemusíte brať vážne, tak je isté, že aj tak skôr alebo neskôr zistíte, že mali pravdu. Práve počas Vianoc sa rodiny schádzajú a venujú si čas, ktorého počas roka majú bohužiaľ menej. A tieto sviatky sa priamo ponúkajú, aby ste lásku, ktorú k mamičkám správate, vyjadrili nielen peknými slovami, ale aj maličkosťou, ktorá ich poteší.

Aký šperk je ale pre nich ten pravý? To samozrejme záleží na každej jedinečnej mamičke, ale veľmi obľúbené sú strieborné náhrdelníky a prívesky. Práve posledné menované dotvára pôvabný detail strieborného šperku a je jedno, či zvolíte prívesok v tvare srdiečka, kvety, perlu alebo akýkoľvek iný motív. Jednoznačne musíme ale potvrdiť, že najväčší úspech majú tie s motivem anjela.

Anjeli sú symbolom ochrany, harmónie, viery, pokoja a fungujú ako strážcovia toho, kto ich nosí. Aj to sú dôvody, prečo si tento šperk obľúbili nielen mamičky, ale aj babičky, ktoré ich rady nachádzajú nielen pod vianočným stromčekom. Preto keď darujete týmto výnimočným ženám strážneho anjelika, tak určite neurobíte chybu.

  • Najobľúbenejšie anjelské šperky:

Na každý pád je isté, že Vianoce prichádzajú, a aj keď niekomu napríklad nie je do spevu, tak sa poďme dohodnúť, že si ich urobíme krásne. A ak ešte nemáte darčeky, tak verte, že postačí skutočná maličkosť, ktorou môže byť aj nádherný strieborný šperk.

.