Konečne poriadny Black Friday

Poriadny Black Friday SK BLOG

28.11.2021 | Zľava - 50 % pri nákupe nad  100 €  | www.olivie.sk  | zľavový kód: ZAPOL

Poznáte rozdiel medzi pravými a umelými zľavami? Pravú zľavu spoznáte tak, že na vás čaká najmä na rodinnom e-shope s ľudskou tvárou, bohužiaľ, nie je úplne ľahké ju nájsť. Ale nebojte sa, my vám s tým pomôžeme. Na umelú zľavu narazíte oveľa ľahšie, číha na vás predovšetkým u takzvaných gigantov, u internetových obchodov riadených obrovskými spoločnosťami bez tváre.

Pamätáte, keď ste naposledy využili tú úžasnú zľavu na Black Friday, (ktorý mimochodom trval celé 2 prázdninové mesiace), ale keď ste zapátrali do minulosti, tak ste zistili, že cena vášho produktu bola pred troma týždňami rovnaká, ako teraz a to po zľave - 40 %. Aha! Asi vás nachytala umelá zľava! Ale nebojte sa, to sa vám u nás nestane.

Naše zľavy sú reálne! My nenavyšujeme ceny, aby sme potom zlacnili. Naši stáli zákazníci akciu Black Friday u OLIVIE dobre poznajú, a preto sa už tohtoročné nemôžu dočkať!. Už dopredu majú šperky pripravené v košíku, aby im v deň akcie neunikli. Náš Black Friday sa pomaly blíži. Preto sme si pre vás pripravilidôležité informácie, ktoré by vám nemali uniknúť:

Konečne poriadny Black Friday SK BF

Zľavou sme vás už ohromili a viete, čím vás ohromíme ďalej? Bleskovým doručením, bohatým výberom kvalitných strieborných šperkov, luxusnou darčekovou krabičkou zadarmo a príjemnou nakupovacou atmosférou.

  • Niečo o nás, o OLIVII.

Sme rodinná firma, ktorá sa v tomto predvianočnom období doslova mení na tím vianočných škriatkov, balíme vianočné darčeky od rána do večera a pripravujeme pre vás zaujímavé akcie. Sklad máme naplnený, až praská vo švíkoch. Smeny máme rozdelené a netrpezlivo čakáme. Chceli by ste nás spoznať bližšie alebo si prečítať názory našich zákazníkov? Navštívte tieto odkazy: O nás: Príbeh OLIVIE  | Recenzie zákazníkov: OLIVIE.cz — Heureka.cz.

Veľa našich šperkov sa právom stalo bestsellermi. Či už sa jedná o prstienky k narodeninám, zásnubám či dokonca k svadbe, alebo sa jedná o najpredávanejšie náhrdelníky, náušnice, či náramky, vždy máte istotu, že s našimi šperkami zaujmete kdekoľvek a kedykoľvek. Tu OLIVIE.sk - strieborné šperky pre ženy môžete načerpať inšpiráciu pre našu najväčšiu akciu „ Konečne poriadny Black Friday.“ Nakúpite u nás vianočné darčeky?

 

 

Naše aktuálne Bestsellery:

Čo robíme inak?

  • Starostlivo počúvame našich zákazníkov,
  • máme priaznivé ceny a bleskové dodanie,
  • ponúkame 30 dní na vrátenie, či výmenu tovaru,
  • sme vám k dispozícii tak na telefóne, ako aj na sociálnych sieťach,
  • všetko robíme poctivo a s láskou,
  • naša práca je náš koníček!

 

Poriadny Black Friday SK

Teraz viete, že BLACK FRIDAY na OLIVII bude. My sa už tešíme na balíčky, ktoré budeme baliť a odosielať a veľmi si prajeme, aby urobili radosť vám či vašim blízkym. Prajeme vám šťastie pri výbere našich prekrásnych strieborných šperkov. A nezabudnite, keby ste čokoľvek potrebovali, sme tu pre vás, či už na telefóne, e-maile alebo sociálnych sieťach.

Tešíme sa na vás v nedeľu 28.11.2021, online na našom webe. Dorazte!

 

Kompletné znenie podmienok Black Friday nájdete tu v PDF.

.