Darček pre dievča k 10. narodeninám

Z vašej malej dcérky sa pomaly stáva slečna a už sa blíži prvé okrúhle narodeniny a vy márne premýšľam čo svoje už čoskoro 10tich ročnej princezne darovať k narodeninám. Dcérky sa márne vyptáváte čo by si priala k narodeninám, ale dostávate klasickú odpoveď - „je mi to jedno“. Bábiky už nepripadajú do úvahy, stolové hry dnes už tiež nefrčia ako kedysi. Chcela by ste darovala niečo, čo sa bude dcérke páčiť a z čoho bude mať radosť, zároveň chcte aby darček mal akúsi hodnotu. Podelíme sa s vami o naše tipy na narodeninové darčeky.


Vezmite dcérku na nákupy. Každá slečna sa rada sa rada pekne oblieka, spoločne určite vyberiete to pravé, prípadne rozdáte prvé rady, čo sa módy týka. Vaša dcérka však príde o pocit prekvapenia z narodeninového darčeka.

nakupoání darčekov russo.sk

 Skvelým darčekom je tiež založenie detského bankového účtu. Dcérka bude mať radosť, že vlastniť svoju prvú kreditku, samozrejme s rozumnými limitmi. Môže mať tiež prístup do obmedzeného internetového bankovníctva. Pomaly sa tak bude učiť finančnej gramotnosti, ktorá je v dnešnej dobe nesmierne dôležitá, zároveň si môže nejaké peniažky vkladať na účet a sporiť. Vy môžete napríklad vreckové posielať priamo na účet a zároveň mať nad celým účtom prehľad. Nám sa najviac páči detské konto od mBank, k účtu môžete dostať až 4 sporiace účty. Dieťa získa pasívny prístup do mobilnej aplikácie, kde si môže penize presúvať len medzi svojimi účtami, nad účty však máte ako zákonný zástupca vždy plnú kontrolu vy.

V dnešnej dobe sú veľmi populárne jazykové kurzy pre deti, čo si budeme, v škole je často jeden učiteľ na mnoho detí a nie je to žiadna sláva.Ve finále si toho vaše dieťa z výučby moc neodnesie. Jazykovom kurzom dobre investujete do vzdelaní vášho dieťaťa. U jazykov jednoznačne platí, čím skôr, tým lepšie.

 Čo by ale urobilo väčšiu radosť než, trblietavé princeznovské náušnice. Máte istotu, že odbarovaná bude nadšená a vy viete, že ste darovala niečo cenného, ​​predovšetkým u šperkov strieborných, hodnota striebra totiž stále rastie. Pravidelne rodičom pomáhame s výberom detských šperkov a najobľúbenejším kúskom sú rozhodne náušnice SISSI. SISSI sú jemné krúžkové náušnice zo striebra 925, v náušnicu sú vsadené 3 zirkóny v tvare srdiečka, kedy prostredný zirkón je ružovej farby, okrajové zirkóny sú číre. SISSI majú veľmi spoľahlivé zapínanie, takže sa straty nemusíte obávať.

 

                                                          SissiSISSI 10 NAROZENINY RUSSO.SK

 

 

Ďalšími obľúbencom sú šperky so vzorom KITTY, krásne farebné náhrdelníky a náušnice s rozprávkovým motívom.

náhrdelník kitty 10 narozeniny russo.sk

Ak by ste radšej siahli po niečom s luxusnejším nádychom, vyberte náušnice so Swarovski krištáľmi. Náušnice bývajú jednoduchšieho vzhľadu však farebné či čisté krištáľy zo seba naozaj vyžarujú luxus.

      3927540190