Black Friday 2023

970x210

Koniec novembra je obdobie, kedy nám už pomaly začína vianočná nálada a veľa z vás už aj premýšľa o nákupe darčekov pre svojich milovaných. S tým druhým vám určite pomôže náš každoročný Black Friday! Predsa len, komu by neurobil radosť krásny trblietavý šperk, no nie?

  • Čo je to Black Friday?

Black Friday (čierny piatok) je pôvodne americká udalosť, ktorá sa pravidelne organizuje na konci novembra. Jedná sa o akciu, kedy sa obchodníci snažia zaujať a nalákať zákazníkov na veľmi nízke ceny. Táto akcia je vždy časovo obmedzená a jej cieľom je vypredať existujúce zásoby a pripraviť tak sklady na nové produkty pre predvianočnú sezónu.

V súvislosti s touto akciou však vznikol u mnohých obchodníkov taký nešvár a to, že tesne pred začiatkom akcie ceny navýšia a výsledná zľava už tak úplne nie je zľava. U nás však nič také nehrozí, sme k zákazníkom transparentné a ceny naozaj umelo nenavyšujeme.

  • Kedy?

Napriek tomu, že originálny Black Friday trval vždy len jeden deň, tak v súčasnej dobe je úplne bežné, že trvá dlhšie. A inak tomu nie je ani u nás, tohtoročný Black Friday totiž bude najdlhši zo všetkých, ktoré sme organizovali. Akcia sa uskutoční v termíne 24. - 26. novembra!

  • Aká veľká je zľava?

Zľava je krásnych 50 %, pri nákupe nad 120 €. Nakúpte teda za 120 € a zaplaťte len 60 €, to je sen! Nezabudnite však v prvom kroku košíka uplatniť zľavový kód BF23.

  • Kde?

Predajňa bude v tomto termíne tentokrát uzavretá, to znamená, že všetky objednávky bude potrebné vytvárať iba cez naše e-shopy OLIVIE.sk a OLIVIE.cz

Určite sa pridajte na našu oficiálnu Facebookovú udalosť, aby ste nezmeškali žiadnu novinku. 

Podmínky Black Friday 2023 v PDF

 

INŠPIRUJTE SA