Ako vybrať darček k narodeninám pre muža? Máme pre vás tipy na mieru

Hľadáte darček pre priateľa, pre otca či pre kamaráta? Ak už ste niekedy vyberali darček pre muža, potom iste viete, že ide o takmer nadľudský výkon. Kým dámy zväčša presne vedia, čo im urobí radosť, muži vám výber neuľahčia. My vám však poradíme, čím potešíte športovca aj milovníka dobrého jedla.

Pred tým, ako sa vydáte na nákupy, premyslite si, čo má oslávenec rád, aká je jeho povaha či záľuby. Má rád výzvy alebo dáva prednosť pohodliu? Patrí k milovníkom dobrého jedla alebo je vášnivým čitateľom?

Odpovede na tieto otázky vás privedú k ideálnemu darčeku pre akéhokoľvek muža. Dokonca aj takého, ktorý tvrdí, že všetko má a nič nechce. Aký je teda oslávenec?

  • Športovec

Nezabudnuteľný zážitok, najnovšia športová vychytávka či darčekový poukaz na nákup v športovom obchode. Ak hľadáte darček pre športovca, otvára sa vám široká paleta možností. Originálnym darčekom pre manžela, ktorý miluje adrenalín, môže byť tandemový zoskok padákom, let balónom či škola šmyku, ktorú ocení nejeden šofér. Aktívneho muža či športovca potešia aj lístky na zápas jeho obľúbeného tímu, permanentka do fitka alebo smart hodinky či náramok.

  •  Gentleman

Retiazky, prstene či náušnice k narodeninám pre muža? Prečo nie. Ktorý muž sa predsa nechce páčiť sám sebe a svojmu okoliu? Pánske šperky sú čoraz obľúbenejšie. Medzi najčastejšie kupované patria pánske strieborné retiazky, náušnice či elegantné kožené náramky, ktoré dokonalo vyniknú na mužných rukách každého gentlemana.

Objavte širokú ponuku strieborných pánskych šperkov

  • Zberateľ

Sleduje najnovšie trendy, neunikne mu ani jedna technologická novinka a doma má vychytávky, ktoré mu závidia aj susedia. Spoznali ste v týchto slovách vášho oslávenca? Možno sa v elektronike nevyznáte a nechcete urobiť krok vedľa. S darčekovým poukazom ho však neurobíte. A zberateľ najnovšej elektroniky si sám vyberie najnovší prírastok do svojej tech rodiny.

  • Pôžitkár

Je oslávenec milovník dobrého jedla, ktorý rád navštevuje vychýrené gastronomické podniky? Potom je voľba jasná. Vezmite oslávenca na skvelú večeru spojenú s degustáciou vín. Zaujímavým darčekom môže byť účasť na kurze varenia, kde sa naučí nové techniky, recepty a užije si spoločnosť ďalších nadšencov chutného gastra.

Náš TIP:
Dokonalým darčekom pre manžela môže byť spoločná večera v špeciálnej reštaurácii zakončená wellnessom či masážou.

Pôžitkár však nemusí milovať len dobré jedlo. Niekto si hýčka chuťové poháriky, iný si zase rád dopraje relax. Thajská masáž, vstup do wellness či kvalitné masážne pomôcky, s ktorými si môže dopriať oddych kedykoľvek. Drahším darčekom je masážne kreslo, ktoré však rozhodne stojí za to.

  • Zabávač

Nájsť darček pre svokra, ktorý sype vtipy z rukáva, môže byť tvrdým orieškom. Najmä, ak sa zameriate na trošku trápne lapače prachu s „vtipnými“ nápismi. Skúste tento rok nekupovať drevené varešky, zástery či ďalšie gýčové darčeky a urobte to inak. Darujte oslávencovi napríklad vstupenku na stand-up či komédiu do divadla alebo kina. Ak pôjdete spoločne, nielenže sa zasmejete, ale strávite spolu príjemný čas.

Stávkou na istotu sú darčekové poukazy, s ktorými nikdy nešliapnete vedľa. Oslávenec si sám vyberie darček, ktorý mu urobí radosť a nezapadne prachom. K poukážke môžete pripojiť osobný odkaz, alebo ju zasunúť do darčekového koša plného dobrôt.

Tematické šperky