Ako na vianočné zásnuby

Vianoce sú sviatkom lásky - či už lásky medzi partnermi, medzi členmi rodiny, medzi priateľmi alebo lásky medzi ľuďmi všeobecne. Je to perfektné obdobie na požiadanie o ruku vašej drahej polovičky. Ak ste si vybrali vianočné zásnuby, máte už vopred zaručenú romantickú atmosféru. Vianočné svetlá, varené víno, hrejivé objatie a imelo na strope, jediná otázka môže takýto večer spraviť špeciálnym. A spraviť to môžete na mnoho spôsobov - od intímnych nápadov, ktoré majú špeciálny význam pre vašu polovičku až po gestá, ktoré sú o niečo prepracovanejšie a veľkolepejšie.

Ako na vianočné zásnuby 2

  • Prečo žiadať o ruku na Vianoce?

Vianočné zasnúbenie majú dokonalé načasovanie. Nie je lepší spôsob ako zlepšiť večer pre celú rodinu ako nový prírastok do rodiny. Ste obklopení ľuďmi, ktorí vás milujú a sú tu vždy pre vás, budú určite nadšení, keď sa ako prví dozvedia o vašich zásnubách. Ak ste sebavedomý človek, môžete dokonca vašu partnerku požiadať pred celou rodinou a priateľmi. Bude to dokonalý prejav vašej lásky, o ktorý sa môžete podeliť s najbližšími. Ak chcete nechať tento výnimočný moment len medzi vami dvoma, odtiahnite svoju milovanú na prechádzku  na čerstvý vzduch. Príležitostí je mnoho, stačí mať odvahu.

Kúzelná atmosféra je kľúčová. Nedá sa poprieť, že vianočné obdobie oplýva nádhernou výzdobou a krásnymi spomienkami. Neopakovateľné momenty vašich zásnub budú tak zvečnené s nádhernou výzdobou v pozadí. Najobľúbenejšia výzdoba zo všetkých je imelo, ktoré spája páry od nepamäti. Môžete sa zahrať na veľkého romantika a partnerku požiadať pod imelom.

Vianočné zásnuby môžu pre vás znamenať taktiež novú kapitolu v živote. Koniec roka často súvisí ruka v ruke s predsavzatiami toho, čo chceme nový rok dosiahnuť. Môže to byť sľub večnej lásky alebo šanca na zmenu vašich chýb, ktoré vám komplikujú život. Takému záväzku vašej milovanej ako je večná láska a pomáhanie s domácimi prácami neodolá žiadna.

Neexistuje lepší darček pod stromček ako žiadosť o ruku. Krajší darček ako vaša láska, oddanosť a úcta k svojej drahej polovičke v krabičke ani neexistuje. Perfektné zorganizovanie a zahrnutie celej rodiny do plánovania vám ušetrí čas aj mnoho stresu. Potrebujete sa len pevne rozhodnúť na spôsobe, akým chcete požiadať vašu drahú o ruku. V tomto článku vám ponúkame zopár tipov ako také požiadanie o ruku počas Vianoc môže vyzerať.

  • Ako požiadať o ruku na Vianoce

Ak ste sa definitívne rozhodli pre vianočné zásnuby, musíte si poriadne premyslieť, ako ten nápad zrealizujete. Ak hľadáte nejaké jedinečné romantické nápady na vianočné zásnuby máme pre vás niekoľko tipov, ktoré by vašu drahú ohúrili.

  1. Zásnubný kalendár - Prekvapte svoju milovanú romantickým adventným kalendárom. Na každý deň jej darujete nejakú drobnosť, či pripomeniete vaše dobré chvíle a na 24. deň ju prekvapíte nevšednou žiadosťou o ruku. DIY adventný kalendár šitý na mieru vašej drahej polovičke sa stane nezabudnuteľným zážitkom, na ktorý budete spomínať ešte dlhé roky.
  2. Nová dekorácia na stromčeku - Ak má vaša partnerka obzvlášť rada vianočné obdobie určite ju nadchne tento nápad. Každý bude očakávať prsteň pod stromčekom, no nikto by nečakal prsteň na stromčeku. Znova na tom budete musieť zapracovať sám a zahrať sa na kutila. Musíte zaručiť, že prsteň zo stromu náhodne nespadne a že vaša partnerka ozdobu neobjaví až do osudného dňa. Preto by bolo najlepšie ho tam dať až vtedy, keď ju budete chcieť požiadať o ruku. Pritiahnete si partnerku bližšie k stromčeku a opýtate sa jej, či si nevšimla niečo nové. Zatiaľ čo ona bude skúmavo hľadieť na stromček, vy pokľaknete na zem a vyslovíte tie čarovné slová.
  3. Romantická prechádzka - Tento nápad sa hodí najmä pre páry, ktoré majú v okolí nejaké pekné vyhliadky alebo romantické miesta pre dvoch. Môže to byť aj miesto, ktoré pre vás dvoch veľa znamená, ako napríklad miesto kde ste sa spoznali, miesto kde ste si prvýkrát povedali milujem ťa, čokoľvek čo pre vás dvoch veľa znamená, musí to však byť miesto, ku ktorému viete dôjsť. Nádherný výhľad, intímna atmosféra, len vy dvaja, dokonalá podmienky pre žiadosť o ruku.
  4. Vianočné svetlá - Žiadosť o ruku písaná vianočnými svetlami je v poslednej dobe celkom obľúbený nápad medzi dámami. Vianočné osvetlenie je neoddeliteľnou súčasťou tohto kúzelného obdobia a jeho zahrnutie do vášho návrhu určite rozžiari úsmev na tvári vašej partnerky. Ak na poslednú chvíľu nezoženiete svetlá, predsa len sú to Vianoce, všetky už sú dávno na stromčeku, môžete tento nápad zrealizovať so sviečkami. Treba byť len opatrný a vyhláskovať slová Vezmeš si ma? vo veľkolepom štýle. Kľúčová je však poloha svetiel či sviečok, musíte sa uistiť, že keď pristúpi k vám, neuvidí len kopu svetiel. Bolo by skvelým nápadom, keby ste ju vzali na nejaké vyvýšené miesto, zatiaľ čo by tento nápad pomohla zorganizovať rodina.
  5. Romantické raňajky do postele – Kto z nás nemiluje raňajky do postele? Chutnému jedlo rovno do postele neodolá žiadna. Opatrne umiestnite prsteň na povšimnuteľné miesto, napríklad na ružičku a prezentujte svojej milej. Tiež sa môžete vysloviť pomocou hrnčeka s kávou či čajom. Môžete položiť otázku bez toho, aby ste ju skutočne museli položiť vďaka hrnčeku so skrytým odkazom.
  6. Vianočné hľadanie pokladu – Po Vianočnej večeri môžete zorganizovať vianočnú verziu hľadania pokladov. Skvelým nápadom je zakomponovanie rozdávania darčekov s hrou. Celá hra sa ukončí najdôležitejším darčekom, ku ktorému vedie celá hra.
  7. Milé odkazy - Ultimátny romantický spôsob ako priviesť vašu partnerku až k slzám je darček skutočne od srdca. Dar, ktorý spravíte vlastnoručne a do ktorého dáte všetko svoje srdce aj čas, je ten najkrajší a vaša partnerka ocení najviac. Vytvorte misu s odkazmi pre vašu drahú. Odkazy môžu byť rôzne, či už si vyberiete všetky dôvody prečo s ňou chcete byť, alebo či vytvoríte odkaz na každý deň odkedy sa spolu poznáte, alebo vytvoríte kupóny pre vašu milú s úlohami, ktoré viete, že nenávidí robiť.
  8. Nezabudnuteľná lyžovačka - Ak vaša drahá miluje lyžovanie na svahu je tento nápad ten pravý pre vás. Každoročné plánovanie lyžovania počas Vianoc môžete tento rok ozvláštniť. Partnerku skutočne prekvapíte. Romantickejšie prostredie ako zasnežené hory, útulná chata a teplý krb ani neexistuje. Musíte len dávať extra pozor, aby ste ho nestratili počas lyžovania.

Ak sa vám ani jeden z nápadov nepozdával alebo má pre vás Silvester väčší význam, ako napríklad prvé stretnutie, prvý bozk, prvé objatie, začiatok vzťahu, máme pre vás ešte jeden očarujúci nápad. Počkajte, kým hodiny odbijú polnoc a prvé ohňostroje vyjdú na oblohu, pokľaknite na jedno koleno a začnite Nový rok s vašou drahou polovičkou už ako snúbenci.

Ako na vianočné zásnuby 1

  • Ako vybrať zásnubný prsteň

Ak svoju partnerku skutočne milujete, už určite premýšľate ako spraviť zásnubný deň dokonalým. Potrebujete vedieť mnoho informácií o partnerkiných preferenciách čo sa týka šperkov, veľkosť jej prsta a vašu finančnú situáciu. Možno ste sa o tom všetkom už s partnerkou otvorene rozprávali, ak však nie, je dobré si so sebou na výber prsteňa vziať niekoho blízkeho vašej drahej, kto to bude vedieť, čo má rada. Musíte naozaj dbať na preferencie vašej partnerky, predsa len bude tento prsteň nosiť po zvyšok života s vami. Neviete si predstaviť koľko informácií potrebujete o zásnubných prsteňoch vedieť? Článok Ako vybrať zásnubný prsteň vám dá mnoho do života. Dozviete sa toho veľa o prsteňoch a možno vám aj pomôže vo výbere.

Ako sme už spomínali sú isté informácie, ktoré potrebujete získať od partnerky, čo sa týka zásnubného prsteňa. Jednou z nich je aj veľkosť prsteňa, ktorý jej navlečiete. Možno ste sa o zásnubách ešte nerozprávali, takže jej veľkosť nebudete vedieť. Tu padne vhod jej najlepšia kamarátka, ktorá to buď už vie, alebo to vie nenápadne zistiť. Ponechajme si meranie jej prsta v spánku ako plán B, predsa len nechceme ju vystrašiť. Všetko ohľadom mierky prsteňa nájdete v tomto článku.

Konečne sa dostávame k samotným zásnubným prsteňom. Všetko v našej ponuke je cenovo dostupné a kvalitné zároveň. Ponúkame minimalistické prstene aj výraznejšie prstene s rôznymi zirkónmi či perlami.

V našej ponuke si môžete vybrať aj krabičku pre vás prsteň. Všetky zásnubné prstene sú odosielané v typickej darčekovej krabičke zadarmo, ak však chcete ohúriť niečím nevšedným, vyberte jej jednu z našich atypických krabičiek z ponuky.

  • Najpredávanejšie zásnubné prstene:
.