Aké šperky nosiť na jeseň? Výrazné náušnice aj jemné retiazky

Jeseň dorazila vo svojej plnej kráse. Slnečné farebné dni sú ako stvorené na vytváranie štýlových outfitov. Či už ste zástancami minimalizmu, alebo dávate prednosť farebným outfitom, nemali by ste zabudnúť na doplnky. Sila šperkov je totiž počas jesenných dní ešte výraznejšia. Ktoré šperky by vám nemali chýbať?

Aj vy sa ráno zabalíte do teplých kúskov a vaším jediným doplnkom je šál či teplá čapica? Prečo nedáte šancu šperkom, ktoré rozžiaria každý outfit? Náušnice s farebnými zirkónmi, strieborný náhrdelník či jemný náramok, ktorý podčiarkne vašu ženskosť.

  • Šperky vo farbách jesene

Vyberte si šperky v prírodných odtieňoch, ako sú hnedá, tmavozelená, oranžová a bordová. Tieto jesenné farby môžu perfektne splynúť s paletou farieb, ktoré nájdete v prírode. Ak zatúžite po výraznejšom doplnku, nebojte sa siahnuť po visiacich náušniciach, ktoré dodajú každému outfitu nádych elegancie a sofistikovanosti.

Machový achát - OLIVIE.sk

Achátové šperky si zamilujete.

Do pozornosti vám dávame unikátny prírodný prsteň s achátom pripomínajúcim zelený mach. Tento prsteň je skutočne výnimočný, pretože kresba každého kameňa je originálna. Nikto iný nebude mať prsteň ako vy.

Náš TIP:
Hitom tohtoročnej jesene sú šperky s prírodnými motívmi. Lístky, kvety či šperky s kryštálmi v jesenných farbách
.

Objavte všetky strieborné šperky

Báť sa nemusíte ani kvetinových šperkov. Napriek tomu, že kvety sú považované za symbol jari, v rôznych podobách sa objavujú aj v jesenných kolekciách. Kvety zdobia nielen šperky, ale aj jesenné oblečenie či obuv. Objavte ich kúzlo a urobte si radosť náušnicami s farebným kvietkom či minimalistickými striebornými náušnicami v tvare ruže.

  • Elegantná klasika

V jednoduchosti je krása. Ak dávate prednosť minimalizmu, vaša jesenná šperkovnica by mala byť elegantná a nadčasová. Chýbať by vám nemali klasické strieborné náušnice s priehľadným kryštálom či podmanivým smaragdovým zirkónom. Tie môžete doplniť jemným strieborným náramkom či výraznejšími hodinkami.

Šperky na jeseň. OLIVIE.sk blog

Pocit luxusu vám doprajú šperky s kryštálmi Swarowski, ktoré sa hodia k akémukoľvek outfitu a na akúkoľvek príležitosť. Klasické strieborné šperky môžete nosiť do práce, dokonalo doplnia večerný outfit, no nestratia sa ani v kombinácii s pletenými šatami, rolákom či iným jesenným kúskom.

Zabudnúť nesmieme ani na perly. Nestarnúca klasika, ktorá pozdvihne váš outfit na vyššiu úroveň. Hodia sa mladým aj starším dámam, ktoré vyznávajú luxusnú eleganciu. Strieborná retiazka s perličkou sa stane vaším každodenným obľúbencom a pravé biele perly budete s hrdosťou nosiť nielen na špeciálne príležitosti. V žiadnej šperkovnici by nemal chýbať perlový náhrdelník, náušnice ani náramok. Kvalitné perly vám budú robiť radosť do konca života. 

Vyberte si strieborný šperk s perlou

  • K tmavým farbám zlaté šperky

Aj vy sa s príchodom chladnejších dní automaticky zababušíte do sivých rolákov, čiernych svetrov či béžových kabátov? Tmavý outfit môžete ozvláštniť strieborným, ale aj perlovým šperkom. Ak však chcete vyvolať dojem luxusu, siahnite po pozlátených šperkoch. Tie sa skvelo hodia k elegantným outfitom v tmavších farbách. Pozlátené prstene, náušnice či medailóniky. Je len na vás, čo si zo šperkovnice vyberiete dnes.

Jeseň a vrstvenie idú ruka v ruke. A tým nemyslíme len vrstvenie tričiek, svetrov a ďalších hrejivých kúskov. Vrstviť môžete aj šperky. Jednoduchý outfit pozostávajúci z džínsov a svetra si priam žiada výrazné šperky. Nebojte sa ani kombinácií – čo tak perlový náhrdelník doplnený jemnou pozlátenou retiazkou?

Nájdite si svoj jesenný šperk