3 šikovné produkty, ktoré vám ráno ušetria čas!

Obrázok článku

Každá žena chce byť krásna. Či už má ráno čas sa upraviť, alebo nie. A tiež si veľa žien myslí, že ak ráno nemá čas, tak jednoducho nemá čas ani na to, aby sa cítila krásna. My, v OLIVII ale vieme, že to pravda nie je. Preto sme tu aby sme vám ukázali pár jednoduchých tipov a trikov, ako sa cítiť krásna, aj keď nemáte príliš veľa času.

  • Tóner

Dobrý tóner zachráni deň. Možno ste už počuli o tejto zázračnej vodičke a možno ešte nie. To, že je to úplný základ starostlivosti o pleť a mal by byť používaný minimálne večer po tom, ako sa odlíčite, ani nemusíme hovoriť. Ale my sme pripravený využiť jeho skvelé schopnosti aj ráno, keď sa zobudíme a potrebujeme pomoc! Tóner nielenže zbaví pleť nečistôt, ale aj zmenší otvorené póry, takže sa vám cez deň pleť zbytočne neušpiní. Dobrý tóner by vás tiež mal zbaviť červenosti a celkovo vyhladiť a zjemniť vašu pleť. Tak na čo ešte čakáte? Šup do drogérie nájsť ten správny pre vás a váš typ pleti!

  • Korektor namiesto makeup-u

My vieme, my chápeme! Tiež by sme si ráno radšej dali výdatné raňajky a šálok dobrej kávy, než aby sme mali stratiť čo i len 3 minúty nazvyš nanášaním make-upu. Priority. A preto vám radíme ušetriť čas korektorom! Dobrý, krycí korektor naneste len tam, kde ho naozaj potrebujete. Možno ste mala dlhú noc, ktorá sa podpísala na vašich kruhoch pod očami. Alebo sa vám na čele nečakane objavilo to červené zlo v podobe boľavého pupienku. Presne tu a tak rýchlo sa dajú zamaskovať korektorom. A ani vám netreba make-up.

  • Suchý šampón

Nemala ste včera večer čas umyť si vlasy? To predsa vôbec nevadí! Stačí si zaobstarať suchý šampón vo forme spreju. Ráno len nastriekate ku korienkom, prečešete a ste pripravená čeliť svetu! Nielenže vašim vlasom dodá objem, ale aj krásnu vôňu a pocit sviežosti! V drogérii ľahko zoženiete aj zmenšenú, cestovnú verziu, ktorú iba hodíte do kabelky a vlasy si môžete zachrániť aj v priebehu dňa!

Vieme, aké dôležité je cítiť sa dobre. Či už je to v práci, alebo hocikde inde, dobrý pocit krásnej ženy je na nezaplatenie! Máte viac podobných tipov a trikov? Podeľte sa s nami v komentároch!